Produse si echipamente

O singură aplicație pentru gestionarea piscinei, a casei și a grădinii
Întreprinderea italiană FAVARETTI proiectează și produce acoperitoare de siguranță pentru piscine care răspund tuturor cerințelor. De asemenea, aceasta a dezvoltat aplicația mobilă MyFavaretti care aduce la un loc gestionarea acoperitoarei pentru piscină, a echipamentelor conectate la...
Material de etanșare eficient pentru repararea crăpăturilor
Specializat în repararea crăpăturilor din 1980, Marlig Industries Inc. prezintă Fix A Leak, un material de etanșare foarte concentrat folosit pentru piscine, căzi de hidromasaj și minipiscine încălzite. Produsul se folosește pentru repararea instalațiilor sau a crăpăturilor...
Sistem de dozare cu clor gazos sub vid DULCO®Vaq
Prin DULCO®Vaq, ProMinent oferă un sistem de dozare pentru clor gazos care combină siguranța maximă cu eficiența maximă. Sistemul este conceput pentru dezinfectarea apei potabile, a apei pentru piscine, a apei reziduale și a apei de răcire, asigurând o calitate deosebită a apei,...
Doi noi roboți TORNAX PRO la SCP !
Roboții TORNAX PRO din gama Zodiac numără acum 2 noi modele propuse de SCP în catalogul pentru 2017, TORNAX PRO RT 2100 și TORNAX PRO RT 3250.
Gama de pompe HAYWARD s-a extins!
Gama de pompe cu o singură viteză TriStar, RS II, Super Pump și MaxFlo XL este disponibilă acum în versiunea cu viteză variabilă. Tehnologia cu viteză variabilă permite reglarea debitului aparatului în funcție de programul necesar.
 Economii de energie de până la 95 %!
Noua gamă de produse de iluminare cu LED LumiPlus DC PAR56 de la AstralPool a fost concepută pentru a îmbunătăți eficiența energetică. Acest lucru se datorează unei plăci electronice optimizate de ultimă generație care permite un consum de energie de doar 14 W!
Pleatco FilterWash – Comprimatul puternic care lucrează pentru dumneavoastră
Pleatco prezintă noul său produs FilterWash, un comprimat efervescent pentru curățare cu acțiune rapidă, conceput special pentru a pătrunde în profunzimea oricărui cartuș filtrant reutilizabil și pentru a elimina impuritățile acumulate, cum ar fi loțiuni, creme solare, uleiuri pentru...
Benzi de testare InstaTest®
Gama de benzi de testare InstaTest® produse de LaMotte, satisface cerințele de testare pentru o serie completă de parametri ai apei din piscine și din spa-uri.
Noua tabletă mono-doză multifuncțională de la CTX Professional:o opțiune ușoară pentru întreținerea piscinei
CTX Professional a prezentat un nou sistem de dezinfectare a piscinei: tabletele mono-doză multifuncționale în film hidrosolubil. Foarte eficiente: sunt de ajuns două tablete mono-doză pe săptămână pentru a menține o apă limpede și curată într-un bazin de până la 60 m3.
Piscinele Albistone G2 QBIG sunt livrate acum mult mai ușor
ALBIXON și-a schimbat complet logistica pentru piscinele Albistone G2 QBIG. Transportul acestora este acum mult mai ușor mulțumită sistemului Smart Logistics, care permite realizarea de economii de 90 % cu costurile de transport!
Pentru o analiză controlată a apei!
Realizarea unui sistem de tratare automată a apei necesită numeroase proceduri dificile: racordarea la canalizare, realizarea suporturilor pentru țevi, a etanșeizării etc.
Piscinele oglindă SOLEO
Piscinele oglindă reprezintă ultima noutate de la Soleo. Această tehnologie inovatoare inventată de RP Industries - în exclusivitate pentru sistemul Soleo - permite instalarea unei piscine oglindă mult mai rapid și mai economic.
O curățare superioară cu robotul Zenit 12!
Robotul DOLPHIN ZENIT 12 de la Maytronics este disponibil în exclusivitate la SCP Europe! Cu sistemul de periere triplă activă, care curăță prin frecare și elimină algele și bacteriile, fundul și pereții piscinelor de până la 10 m sunt curățate fără efort.
Hayward: noi posibilități oferite de gama „publică”
Achiziția Kripsol și a Sugar Valley în 2016 permite acum Hayward Pool Europe să ofere o gamă completă de produse conforme cu legislația europeană, special adaptate pentru piscinele publice (piscinele publice mari sau piscinele exterioare ale hotelurilor).
VICTORIA PLUS SILENT: noua generație de pompe de filtrare ASTRALPOOL
Noua generație de pompe de filtrare pentru piscine AstralPool VICTORIA PLUS Silent reprezintă o evoluție a gamei VICTORIA PLUS, oferind un randament mai ridicat însoțit de un nivel mai scăzut al zgomotului.