RT3250Roboții TORNAX PRO din gama Zodiac numără acum 2 noi modele propuse de SCP în catalogul pentru 2017, TORNAX PRO RT 2100 și TORNAX PRO RT 3250.

 

Primul este destinat curățării fundului piscinelor (de până la 8 x 4 m), în timp ce al doilea curăță și aspiră resturile și murdăria de pe pereții bazinelor (de până la 10 x 5 m).


TORNAX PRO poate funcționa în piscine îngropate și în piscine supraterane cu pereți rigizi, indiferent de forma bazinului, fiind acționat de sistemul său de tracțiune cu șenile.

Acesta înaintează prin apă datorită unui sistem de deplasare cu programare prealabilă, având un ciclu de curățare a fundului piscinei de 2 h.

 

Este compatibil cu toate sistemele de îmbrăcăminți, liner, structură turnată, PVC armat, beton vopsit sau gresie; pentru ultimul tip de îmbrăcăminte poate fi echipat opțional cu o perie specială pentru gresie astfel încât să asigure o curățare optimă.


Cu greutatea sa foarte mică, de numai 5,5 kg, poate fi scos foarte ușor din apă, după terminarea ciclului de curățare, folosind mânerul de transport. Accesul la filtru se face cu ușurință, pe la partea superioară a robotului, pentru o întreținere simplă.


TORNAX PRO este dotat cu o cutie de comandă, împreună cu suportul acesteia, și poate fi echipat opțional cu un cărucior de transport ergonomic.

 

Este furnizat cu un rezervor de filtrare având o finețe de filtrare de 100 µ (particule fine) și o capacitate de 3 l; opțional, i se poate adapta un filtru pentru mai multe sorturi de particule (foarte fine 60 µ sau mari 200 µ). Are o garanție de 2 ani.


RT3250

RT 3250