Superpool II VS

Dintre noile produse introduse de SCP, distribuitor de piscine şi de spa-uri, amintim pompa cu turaţie variabilă şi curăţitorul automat de piscine.


Pompa Superpool II VS, cu turaţie variabilă de înaltă performanţă, este prezentată ca fiind ideală pentru piscinele noi, precum şi pentru cele renovate.

 

Fiind dotată cu un regulator integrat cu taste tactile pentru afişarea informaţilor în timp real, pompa respectivă oferă trei viteze programabile prin incremenţi de 10 rpm, pentru o reglare precisă a debitului pompei, precum şi a parametrilor aferenţi nivelurilor optime de filtrare cu circulaţie timp de 24 de ore.


Robot hayward PV50SÎn ceea ce priveşte curăţitorul automat de piscine PV50S produs de Hayward, acesta funcţionează în mod autonom, neavând nevoie de nici o alimentare externă pentru a curăţa fundul şi pantele piscinei, datorită turbinelor sale.

 

SCP susţine că sistemul exclusiv de ghidare şi de mişcare în spirală al aparatului împiedică orice blocare a robotului.


Tehnologia avansată de « propulsie cu module » elimină necesitatea roţilor şi a curelelor, asigurând o performanţă fiabilă şi durabilă. PV50S este descris ca fiind « silenţios », şi uşor de instalat şi acest lucru se face fără unelte.