Victoria Plus Silent

Noua generație de pompe de filtrare pentru piscine AstralPool VICTORIA PLUS Silent reprezintă o evoluție a gamei VICTORIA PLUS, oferind un randament mai ridicat însoțit de un nivel mai scăzut al zgomotului.

 

Această pompă cu autoaspirare, având o putere de 0,5-3 cp, este dotată cu motoare monofazate și trifazate (cu grad de protecție IP55) și este realizată din materiale termoplastice de ultimă generație.

 

Motorul acesteia integrează o flanșă cu diametru mare, rezistentă la forțele axiale, oferindu-i o înaltă fiabilitate.  

 

Sistemul hidraulic optimizat al acesteia (ieșire directă) îi permite să asigure o reducere a nivelului de zgomot, acesta fiind raportat la mai puțin de 70 dB(A). Organul de rulare frontal de mari dimensiuni este realizat dintr-un material de calitate ranforsat. Pentru asigurarea unei solidități superioare, fixarea a fost îmbunătățită și pompa este prevăzută cu un șurub de fixare pentru capacul ventilatorului și cu un cadru nou. 


Practic, utilizarea și întreținerea pompei VICTORIA PLUS Silent sunt ușoare datorită integrării unui element de filtrare preliminar prevăzut cu două mânere pe capac: astfel, utilizatorul poate scoate suportul fără ajutorul unei chei.
Pompa este proiectată și fabricată în Europa.

 

Victoria Plus Silent

Victoria Plus Silent

 

 

 

 

 

Victoria Plus Silent