lumiplus design
AstralPool lansează LumiPlus Design, o gamă de proiectoare cu LED-uri subacvatice care combină tehnologia avansată cu LED-uri şi designul inovator.
Aspectul şi dimensiunile mici ale acestora (diametrul mai mic decât cel aferent proiectorului PAR56 LED) le permite să se integreze perfect la nivelul suprafeţei oricărui tip de piscină, oferind în acelaşi timp o tentă modernă şi elegantă.

În plus, aceste proiectoare sunt orientate la 14° asigurând un iluminat mai bun al fundului piscinei, reducând în acelaşi timp poluarea luminoasă externă.


Acestea sunt primele proiectoare subacvatice proiectate pe baza tehnologiei In Mold Decoration, utilizată pe scară largă de către industria de automobile, care utilizează o folie de plastic cu aspect de inox.

Această gamă este disponibilă cu finisajele Pure White (alb) sau Inox Effect (inox) şi cu versiunea de iluminat RVB, Alb sau RVB-DMX.

Sunt compatibile cu toate sistemele de control LumiPlus Eco, Top, DMX şi LED APP, comercializate de AstralPool.
Aceste proiectoare vă permit să beneficiaţi pe de o parte de o eficienţă luminoasă mai mare combinată cu un design elegant, dar, de asemenea, vă permit să realizaţi economisirea energiei care este anunţată ca fiind cu 40% mai mare decât cea realizată cu alte proiectoare cu LED-uri din aceeaşi gamă de pe piaţă.

Sunt furnizate cu un cablu înlocuibil cu două fire, cu lungimea de 2,5 m.

 

 

lumi plus design pure white