Produse si echipamente

Noul spa Futura 40
Aquavia Spa, fabricant european de spa, prezintã noul spa Futura 40 studiat mai ales pentru piaţa europeanã.
Robot bi-motor Mopper V2
PMPS Technologies a prezentat la Salonul de la Lyon, în noiembrie 2008, ultima evolutie a celebrului robot Mopp, al carui aspect s-a dovedit mereu special.
Acoperis pentru piscina cu fatada detasabila
Eureka,companie franceza, specializata in fabricarea de acoperisuri pentru piscina, adaugă o nouă referinţă la bogatul sau catalog: un sistem de faţadă detasabila.
Spa-ul cu masaj ergonomic
Noul spa 675 produs de Hydropool include multe caracteristici exclusive şi cu brevet cum ar fi sistemul sau de "autocuratare" dubla izolatie termica Thermal Loc sau sistemul sau de masaj inteligent care garantează eficacitatea terapeutica a spa-ului.
Powerpac 3
PSA-grup ZODIAC lanseazã POWERPAC 3, un model nou în gama POWERPAC.
Plansa de fixare, fără bara pentru
Technics & Applications prezinta un nou concept de plansa de fixare, fără bara pentru instalarea unei prelatelor pentru piscine cu lame in interiorul unei nişe. Acest sistem inovativ permite reducerea nivelului de apă în bazin la doar 5-6 cm sub marginile piscinei
Pentru curãţarea linerului pentru piscine
Laboratoarele Camylle prezintã un nou produs revoluţionar pentru curãţarea linerului pentru piscine : Stérylane Liner. Este vorba despre un nou material care se prezintã sub formã de burete care permite pur şi simplu îndepãrtarea ca prin farmec a urmelor şi petelor de pe liner, fãrã a...
Pompã de dozare Pulse
Pentair dornic sã dezvolte o pompã de dozare rezistentã, uşor de utilizat şi totuşi putând fi folositã cu ansamblul produselor de tratare a apei disponibile pe piaţã, a creat Pulse.
Boost Rite
Supresorul Boost-Rite a fost studiat în mod special pentru a rãspunde nevoilor aspiratorului Legend
Douã noi modele de acoperişuri telescopice pentru Eureka
Din noile game de acoperisuri telescopice propuse de Eureka din toamna lui 2007, fabricantul a expus la ultimul salon de la Lyon, modelul Cybèle
Kit-ul pentru piscină
Europapools comercializează în Europa kit-ul său pentru piscină clasică sau modernă absolut complet (cu excepţia betonului şi fierului beton).