Quick Vac HexagonePentru toate spatiile deschise si intretinerea piscinei

Le Noua matura manuala Quick Vac’ de la Hexagone este usoara si portativa, functioneaza cu baterie si permite curatarea unui bazin de 10 x 5 m in mai putin de 7 minute. Nici nu mai e nevoie sa utilizati filtrarea sau sa folositi priza de curent, Quick Vac' este aliatul piscinierilor dornici de a oferi servicii ireprosabile in timp record.

Dotata cu patru roti pivotante 360° si cu un filtru cu sac 105 microni integrat cu o mare capacitate, aceasta asigura o curatare rapida si eficace chiar si in colturi. Aceasta poate aspira frunze mari, si mult nisip fara ca filtrul sa fie repede saturat, evitand astfel curatarea prea deasa a filtrului sau o pierdere a debitului.

Livrata cu un carucior, aceasta este usor de manipulat si total autonoma. Bateria si pompa sunt de o calitate marina.

Produsul exista in 3 versiuni :
o versiune clasica, o versiune speciala fantani-piscine micute permitand aspirarea incepand cu 10 cm de apa si o versiune pentru bazine mari, care are un cablu mai lung si o capacitate de aspirare mai mare.

Avand mai mult de 20 de ani de experienta, Hexagone este azi unul dintre liderii francezi in fabricarea robotilor aspiratoare pentru piscine publice si colective.

Autonomie de 3 ore 30 min

Hexagone Quick Vac