Realizarea unui sistem de tratare automată a apei necesită numeroase proceduri dificile: racordarea la canalizare, realizarea suporturilor pentru țevi, a etanșeizării etc. Pentru a ușura munca instalatorului, CCEI a creat o cameră de măsurare și de injectare compactă care permite asamblarea într-un punct unic al canalizării a tuturor accesoriilor esențiale pentru tratarea apei.


Această cameră de măsurare permite instalarea a două sonde, a două injectoare, precum și a unui detector de debit și a unui sistem de împământare preinstalat pe canalizare.


Zelia Pod, bazat pe celula de electroliză Zelia, are o lungime de 185 mm. Se poate obține un spațiu liber în instalație prin dotarea prealabilă a conductei de canalizare cu o celulă Zelia goală.

 

Zelia Pod CCEI

Zelia Pod CCEI

Interior

Zelia Pod CCEI

Vedere de sus


Pentru a garanta o măsurare fiabilă, sondele analizează apa din piscină într-o cameră de măsurare internă din Zelia Pod. Astfel, fluxul injectat nu intră în contact cu apa folosită pentru măsurare. Sistemul de împământare instalat în prealabil are, de asemenea, un rol, întrucât acesta protejează măsurătorile de curenții electrici vagabonzi. Cât privește senzorul de debit, acesta permite controlul funcționării unui dispozitiv de dozare sau a unui electrolizor de sare.


Datorită numeroaselor opțiuni, Zelia Pod este compatibil cu toate dispozitivele de dozare, de reglare, precum și cu electrolizoarele de sare. Pentru a profita la maximum de capacitățile acestuia, puteți instala un sistem care să includă un electrolizor de sare, un regulator de pH și un analizor redox.