Cu scopul de a oferi o soluţie pentru profesionişti în vederea facilitării instalării şi întreţinerii proiectoarelor, CCEI vă pune la dispoziţie o nişă ultra-compactă şi universală. Aceasta  permite stocarea unei cantităţi importante de cablu de rezervă, care adesea lipseşte în timpul întreţinerii.

niche Brio

 

În acest fel, nu mai este necesar să goliţi piscina pentru a scoate proiectorul care trebuie reparat sau pentru a înlocui becul. Datorită sistemului său ingenios de fixare cu baionetă, nişa BRiO poate găzdui proiectoare cu LED de două dimensiuni, pentru a crea asocieri de proiectoare mari şi mini-proiectoare cu o singură nişă. Aceasta a fost proiectată pentru a fi potrivită pentru toate tipurile de piscine, indiferent de tipul de căptuşeală al acestora: gresie, liner, structură cu panouri…


Pe de altă parte, dimensiunile reduse ale acesteia, grosimea de 140 mm la un diametru de 125 mm, limitează tăierea la nivelul pereţilor în timpul instalării. Pentru a facilita instalarea, CCEI furnizează împreună cu nişa unelte, cum ar fi cheia pentru strângerea presetupei sau cheia de fixare a proiectorului. Această nişă le oferă profesioniştilor o alternativă îmbinând ingeniozitatea,  economia de spaţiu şi simplitatea instalării.

 

niche Brio

Nişa BRiO

projecteur mini Brio

Proiectoarelor mini Brio