Achiziția Kripsol și a Sugar Valley în 2016 permite acum Hayward Pool Europe să ofere o gamă completă de produse conforme cu legislația europeană, special adaptate pentru piscinele publice (piscinele publice mari sau piscinele exterioare ale hotelurilor).


Sub marca „Hayward Commercial”, gama de produse cuprinde pompe, filtre, pompe de căldură și echipamente pentru tratarea apei.


Sunt disponibile două tehnologii de filtrare: filtre de poliester laminat și filtre bobinate, care utilizează tehnologia FiberPool, destinate proiectelor mai mari.


Gama de pompe de filtrare, conforme cu directiva europeană privind proiectarea ecologică (motor trifazat IE3), include o gamă largă de puteri pentru toate tipurile de piscine.

 

Filtre Hayward BA 1000 Pompes HCP Series
Filtre "BA 1000" Pompe "HCP Series"


În ceea ce privește încălzirea, pompele de căldură de mare putere vin în completarea gamei EnergyLine Pro.


În final, pentru tratarea apei, Hayward oferă electrolizoare de sare de mare capacitate (cum sunt Saline C și AquaRite Commercial) și echipamente pentru controlul injectării clorului lichid (pH și reglare redox).

 

Aquartie Commercial HAYWARD

HCH Service HAYWARD

 

Electrolysor "AquaRite Commercial" pompe de căldură "HCH Series"


În scopul comercializării acestei noi game, societatea a constituit o structură specială care este dedicată să răspundă necesităților și exigențelor acestor noi clienți.