Gama de pompe cu o singură viteză TriStar, RS II, Super Pump și MaxFlo XL este disponibilă acum în versiunea cu viteză variabilă.

 

Tehnologia cu viteză variabilă permite reglarea debitului aparatului în funcție de programul necesar. Funcționarea continuă la viteză redusă asigură o filtrare excelentă și optimizează tratarea, permițând astfel realizarea de economii de energie semnificative. Vitezele mari nu sunt utilizate decât pentru spălarea inversă și pentru degresare.

 

Super Pump VS

Tristar VST

 

Pot fi programate trei viteze, în trepte de 20 rot/min, pentru a asigura o reglare precisă în funcție de echipamentele din instalație. Cablul digital permite conectarea la toate tipurile de unități de comandă externe pentru asigurarea unui control centralizat.


Ecologice și de înaltă performanță, pompele Hayward cu viteză variabilă sunt, de asemenea, silențioase și ușor de utilizat.


Gama s-a extins prin introducerea unei noi pompe TriStar 2 CV.


Pompele cu o singură viteză pot fi înlocuite cu ușurință de variantele cu viteză variabilă fără a fi necesară modificarea sistemului hidraulic. Hayward pune la dispoziție un calculator care permite utilizatorului să stabilească economiile de energie preconizate.