Robert Davis

Robert DAVIS

 

Hayward a profitat de Salonul « Piscine GLOBAL » pentru a-şi sărbători cea de-a 50-a aniversare.

 

Într-adevăr, sunt 50 de ani de când Oscar DAVIS a răscumpărat compania Hayward, conferindu-i în acelaşi timp o nouă dinamică.

 

Sosit în mod cu totul special din Statele Unite ale Americii, fiul său Robert DAVIS, Preşedinte şi Director General Executiv, a relatat istoria companiei, în cadrul unui discurs îndelungat ilustrat cu fotografii emoţionante provenite din arhive de familie.

 

Reamintind evenimentele semnificative care au marcat dezvoltarea şi succesul companiei, acesta nu a uitat să le mulţumească angajaţilor, clienţilor, distribuitorilor şi  partenerilor care au muncit şi care contribuie zi de zi la succesul companiei.

 

50 ans d'Hayward

Oscar & Robert DAVIS

 

Nu a omis să amintească faptul că succesul la nivel mondial pe care îl are Grupul încă din momentul înfiinţării a fost rodul imaginaţiei oamenilor, începând cu tatăl său, care a avut ideea de a utiliza plasticul în fabricarea de echipamente pentru piscine.

 

Din acel moment, Hayward a continuat în mod constant să răstoarne standardele industriei respective şi să inoveze. Hayward are 9 fabrici ultra-moderne în întreaga lume şi alocă 50 de persoane pentru Cercetare şi Dezvoltare, având ca şi cuvânt de ordine: calitatea produselor.

 

La momentul de faţă, compania oferă una dintre cele mai complete game de echipamente de piscine de pe piaţă, care funcţionează în perfectă armonie asigurând o eficienţă maximă.


Géry Hayart, Director General al „Hayward Pool Europe” care a sărbătorit, la rândul său, 40 de ani de existenţă, a subliniat dorinţa companiei Hayward de a se adapta diverselor pieţe mondiale şi de a aplica o politică locală pentru fiecare dintre acestea, de introducere pe piaţă a produselor până la strategia de vânzări şi marketing.

 

Datorită acestei înţelegeri a aşteptărilor diverşilor consumatori, Hayward se poate bucura de faptul că ocupă primele locuri la nivel mondial şi înregistrează o creştere, în ciuda unui context economic dificil.

 

 

Hayward 50 ans Este deci un moment de celebrare în luna noiembrie 2014, când, pentru a sărbători această aniversare, 250 de clienţi şi parteneri au fost invitaţi ca semn de apreciere a fidelităţii acestora faţă de Hayward.

 

Evenimentul a avut loc la DoMo, un restaurant din Lyon renumit pentru bucătăria sa fină şi la modă, îmbrăţişat de râurile Rhône şi Saône, decorat în întregime pe baza temei apei şi a fundalurilor marine pentru această ocazie.


Plonjând într-un univers al abisurilor, invitaţii au fost întâmpinaţi de muzicieni scufundaţi în bule gigantice, magicieni care făceau jonglerii cu bule de săpun şi de contorsioniste care arătau ca nişte sirene.

 

Decorul şi ambianţa, realizate pe baza unei teme acvatice (meduze gigantice, bule de apă luminate de LED-uri…), îi invitau pe clienţii şi partenerii aflaţi la serată la un moment de reală relaxare, de partajare şi schimburi conviviale.


Hayward a sărbătorit cu bucurie această aniversare oferindu-le invitaţilor săi un moment feeric şi festiv şi şi-a luat angajamentul în faţa acestora să o sărbătorească din nou peste 50 de ani!

 

 

 

soirée des 50 ans hayward