Piscine Global LYON 2018Anul 2018 promite să fie unul excelent pentru salonul Piscine Global Europe, care va sărbători cu această ocazie cea de-a 40-a aniversare!

Între 13 și 16 noiembrie, salonul internațional se va instala la Eurexpo-Lyon pe o suprafață de 28.000 m², pregătindu-se să primească 600 expozanți, din care 60% veniți din străinătate, și 18.000 de vizitatori din aproape 100 de țări ale lumii.

 

Tonul a fost dat deja pentru ediția 2018, cu „piscina ca stil de viață“ ca punct de atracție principal.

 

Departe de a fi doar un slogan de marketing, această expresie traduce cu adevărat un nou mod de a trăi și de a gândi propriul proiect de piscină, pentru a vă alinia unui mod de viață. Prezent în chiar amenajarea și decorarea salonului, acest nou stil de viață va fi în același timp punctul central al Spațiului Outdoor și al concursului Pool Design destinat arhitecților.


Un alt punct de atracție al salonului va fi, desigur, „piscina conectată“, rezultatul unei cereri crescânde a cumpărătorilor în materie de automatizare și domotică, care va fi amplu reprezentată. Acestui subiect îi vor fi dedicate cu precădere o serie de conferințe și ateliere (Pool Academy).


Vizitatorii și expozanții profesioniști vor regăsi la Piscine Global Europe 2018 evenimentele cheie care au contribuit la succesul acestei reuniuni mondiale:

● spațiul Water test, cu demonstrațiile sale în situații reale în bazine cu apă;

● atelierele Pool Academy dedicate proiectării și relației cu clientul;

● Spațiul Pool Innovations, care reunește noutăți și tendințe remarcabile;

● zilele tematice cu vizite în complexe acvatice destinate publicului;

● spațiul Pool Design Awards, care va pune în valoare proiectele arhitecților, seratele și decernarea trofeelor ...
 

Noemi PETIT

Noémi Petit, directoarea salonului, este încântată de faptul că: „Societățile de top, reunite în cadrul Club des Majors, continuă să ne acorde încrederea lor, la fel ca și federațiile internaționale (n.r. : între 20 și 25 de federații), care se vor reuni la salon cu ocazia Pool Summit. Piscine Global este cu adevărat locul preferat de întreaga industrie pentru întâlnirile profesionale.“

Și încheie într-o notă optimistă: „Contextul este favorabil în sectorul construcțiilor și al imobiliarelor. (...)
De acest context favorabil profită și sectorul Piscine & Spa, cu aspecte care trebuie luate în considerare pentru viitor, cum ar fi renovarea („pool staging“), care reprezintă în același timp o tendință în ascensiune dar și un factor real de creștere și dezvoltare. Dezvoltarea sectoarelor spa și wellness constituie și ea un factor important de creștere pentru această industrie
“.

 

Toate ingredientele unei ediții perfecte par să se fi reunit ...