Happy 2018

 

 

În fiecare an, dorințele pentru noul an sunt un exercițiu delicat. Ce ne putem dori pentru anul viitor? Și dacă am arunca o privire rapidă asupra a ceea ce a fost pozitiv în 2017 pentru a ne dori cel puțin același lucru?

 

În cadrul companiei IMC, anul a trecut cu viteză maximă. Și pe bună dreptate! 

 

1376 de articole noi publicate pe site-ul EuroSpaPoolNews în 8 limbi, 164 de buletine informative trimise la peste 21.000 de abonați, în peste 20 de țări, 17 ediții tipărite și aproape 30 de evenimente la care am fost prezenți.

 

195. Acesta este numărul companiilor care și-au făcut publicitate prin noi în acest an. Dintre care o mare parte sunt alături de noi de ani de zile!
De exemplu, pe PiscineSpa.com. Site-ul nostru pentru publicul larg a aniversat 20 de ani în 2017, cu o nouă versiune optimizată pentru SEO și pentru vizualizarea pe tablete și smartphone-uri. La următorul salon de la Lyon, EuroSpaPoolNews va sărbători 18 ani de existență.
Sunt în curs de dezvoltare noi proiecte pentru această revistă, lider al presei profesionale europene. Va urma…

 

Audiențele noastre, la rândul lor, au urmat dinamismul pieței piscinelor. O creștere a audienței EuroSpaPoolNews de +18% (vizitatori unici la 31.12.2017) și chiar de 23% pentru site-ul destinat publicului larg PiscineSpa.com.


Ca să nu mai vorbim de activitatea echipelor noastre care a fost premiată pentru revista profesională Spécial PROS, al cărei număr de abonați crește zi de zi.
De asemenea, cei peste 7.000 de decidenți din domeniul piscinelor publice ne trimit zilnic mesaje de mulțumire pentru ediția noastră specială despre piscinele publice.
 

Să avem clienți mulțumiți și loiali, să fim pro-activi și stabili în același timp și să privim în continuare viitorul cu încredere! Ce ne putem dori mai mult?

So Prin urmare, echipele EuroSpaPoolNews, Spécial PROS și PiscineSpa.com vă doresc toate cele de mai sus pentru noul an 2018.