DulcoVAq

Prin DULCO®Vaq, ProMinent oferă un sistem de dozare pentru clor gazos care combină siguranța maximă cu eficiența maximă. Sistemul este conceput pentru dezinfectarea apei potabile, a apei pentru piscine, a apei reziduale și a apei de răcire, asigurând o calitate deosebită a apei, necontaminată cu microbi.

 

Sistemele sunt disponibile în categorii de debite de la 0 la 200 kg/h și sunt concepute ca o soluție completă, fiind realizate din componente standard de înaltă calitate, verificate și testate. Acest lucru duce la creșterea durabilității sistemului, reducând totodată atât costurile de exploatare, cât și costurile de întreținere.


Sigur și eficient


Vidul produs în injector deschide regulatorul de vid cu care este prevăzut rezervorul de clor și permite pătrunderea clorului gazos în apa care urmează a fi tratată. Valvele de reglare controlează volumul dozat, iar debitmetrele indică cu precizie debitul de clor gazos. Componentele suplimentare, cum ar fi valve de control motorizate, injectoare sau comutatoare cu vid, oferă o multitudine de configurații individuale.

Tehnologia de dozare și componentele electronice de comandă precise asigură o dozare eficientă a clorului gazos atât în timpul operațiilor manuale, cât și al celor automatizate. Dezinfectarea neîntreruptă este garantată permanent datorită detectării rezervorului gol și a comutării automate.

Componentele principale sunt completate cu echipamentele de siguranță adaptate produse de ProMinent. Sistemul este proiectat de specialiștii ProMinent personalizat, în funcție de cerințele dumneavoastră, ținând cont de normele tehnice aplicabile pentru substanțele periculoase, precum și de reglementările locale. Această soluție respectă toate standardele de siguranță importante. Componentele adaptate optim garantează fiabilitatea în exploatare a sistemului.

 

Injectoarele pentru clor gazos generează un vid stabil chiar la presiuni de exploatare mari.
 

Injector DulcoVaq


Valva de control motorizată pentru clor gazos tip PM 3531 asigură o dozare exactă, controlată electronic, a debitului de clor gazos. Caracteristica de control liniară este garantată de un motor pas-cu-pas controlat extern.

 

DulcoVaq ValveRegulatorul de dozare cu vid dozează clorul gazos într-un mod eficace și eficient din punct de vedere al costurilor. Se asigură siguranța și fiabilitatea maxime în exploatare prin utilizarea materialelor de înaltă calitate, cum ar fi tantal și argint.
 

DulcoVaq regulator
 

Comutatoarele cu vid PM 400 și 440 comută automat și sigur între două rezervoare de stocare a clorului gazos. Prin urmare, acestea asigura furnizarea neîntreruptă a clorului gazos, chiar și în cazul în care un rezervor de clor gazos se golește.

 

Switches DulcoVaq

 

 

Mai multe informații