Instatest

 

 

Gama de benzi de testare InstaTest® produse de LaMotte, satisface cerințele de testare pentru o serie completă de parametri ai apei din piscine și din spa-uri.

 

Aceasta permite realizarea testelor obișnuite pentru clor (liber și total), brom, pH, alcalinitate, duritate totală și acid cianuric, precum și teste specializate pentru un număr mare de parametri, inclusiv clorură de sodiu și fosfat.

 

Utilizatorii InstaTest® beneficiază de o bandă de testare ușor de folosit, cu culori distincte, obținerea unor culori stabile, fără contaminare încrucișată între tampoane, și cu rezultate instantanee și exacte.

 

Flaconul brevetat, cu capac cu sistem de deschidere prin tragere, este acoperit pe interior cu un strat turnat de desicativ care protejează benzile împotriva umidității. 

 

Fiecare flacon conține 50 de benzi.

 

Protecția crescută împotriva umidității și rezultatele rapide și de încredere fac din benzile InstaTest® un sistem de testare de încredere.

 

LaMotte Europe este principalul furnizor pentru InstaTest® pe piața europeană, punându-le la dispoziția clienților la prețuri competitive, în termene scurte și cu perioade de valabilitate foarte îndelungate, de la 18 până la 24 de luni.

 

Opțional, se poate oferi etichetarea personalizată.

 

Instatest

Instatest