Piscinele oglindă reprezintă ultima noutate de la Soleo. Această tehnologie inovatoare inventată de RP Industries - în exclusivitate pentru sistemul Soleo - permite instalarea unei piscine oglindă mult mai rapid și mai economic. Piscinele cu deversor reprezintă una dintre cele mai sofisticate tendințe de pe piața actuală.

În acest tip de piscine, linia apei se unește cu linia solului, reflectând cerul, peisajul și arhitectura construcțiilor din jur. Utilizând tehnologia Soleo la piscinele cu deversor, se poate obține un rezultat luxos și modern, mult mai rapid și cu un cost mult mai scăzut decât în cazul tehnicilor constructive tradiționale folosite pentru piscinele din beton.

 

Piscinas en espejo de agua de Soleo

 

Structura din oțel se anunță a fi mai solidă și mai durabilă; necesită o întreținere minimă și este concepută pentru a rezista activității seismice.


Piscinele oglindă sunt disponibile într-o gamă largă de forme și funduri și oferă două tipuri de îmbrăcăminți: liner ranforsat sau mozaic de sticlă. Combinarea tuturor acestor elemente permite o personalizare aproape infinită, răspunzând astfel dorințelor și exigențelor clienților.