Adunarea generală anuală a membrilor înregistraţi ai alianţei economice europene Inter Pool Cover Team (IPC Team E.H.Z.S.) a avut loc la sediul central al companiei din Orel, sâmbătă, 3 iulie 2010.

Atmosfera festivă a adunării a fost sporită de faptul că anul acesta IPC Team sărbătoreşte cinci ani de activitate prosperă, iar compania mamă, Alukov HZ, sărbătoreşte cu mândrie 15 ani de existenţă. În cadrul adunării s-a aprobat în unanimitate bilanţul financiar pentru 2009 precum şi bugetul economic pentru 2010.

De asemenea, a fost anunţat faptul că, în ciuda situaţiei economice dificile din 2009 şi 2010, grupul per ansamblul său a reuşit să îşi realizeze obiectivele ambiţioase de natură comercială şi financiară, în special datorită faptului că grupul s-a axat pe inovaţie şi pe utilizarea tehnologiei de ultimă oră.

Fiecare dintre membrii IPC Team a prezentat rezultatele operaţionale aferente primelor şase luni; părerea generală a fost că, în ciuda tuturor problemelor datorate situaţiei economice generale, 2010 va fi un an de succes pentru alianţă. Adunarea generală a confirmat în unanimitate Consiliul de Administraţie, cu Dl. Jan Zitko în calitate de Preşedinte, Dl. Wieslawa Rygielski în calitate de Vice-Preşedinte şi Marcel Krouzil în calitate de Director Executiv.

De asemenea, a fost numit Dl. Christophe Provost, Director Executiv al Piscine Conseils France (Franţa) în calitate de Preşedinte al Consiliului de Administraţie alcătuit din administratori fără puteri executive precum şi cei 6 membri ai Consiliului Consultativ.