Societatea BIO-UV a obţinut de curând certificarea ISO 9001 eliberată de Biroul de Certificare Veritas – pentru sediul său şi pentru punctul de producţie din Lunel unde se desfăşoară activităţi de elaborare, producţie şi vânzare către profesionişti a unor concepte şi sisteme de tratare a apei cu ajutorul radiaţiilor ultraviolete.


Toate componentele întreprinderii au fost verificate şi au primit certificarea:
  • departamentul de studii
  • de producţie
  • de vânzare
  • de marketing
  • de resurse umane
  • de conducere

Această certificare consolidează imaginea societăţii BIO-UV la nivel internaţional

Societatea, înfiinţată în 2000, a trecut prin mai multe faze de evoluţie şi de dezvoltare. După ce a lansat şi a brevetat un concept de tratare a apei din piscine fără clor, societatea BIO-UV a studiat începând cu anul 2002 declorinarea piscinelor publice. Aparatele BIO-UV au fost primele care au obţinut avizul Ministerului Sănătăţii în 2004. De atunci, potabilizarea casnică şi comunală, tratarea apelor reziduale şi a efluenţilor, prevenirea apariţiei bacteriilor de tipul Legionella în cadrul turnurilor de răcire cu aer şi în cadrul reţelelor sanitare de apă caldă, precum şi tratarea apei din acvariile private sau publice, acvacultura şi piscicultura au devenit aplicaţii principale pentru care BIO-UV oferă mereu soluţii simple şi eficiente pe bază de UV-C.

Certificarea respectivă reprezintă recunoaşterea maturităţii şi eficienţei sistemului de management al calităţii. Aceasta reflectă realitatea specifică evoluţiei cu un parcurs de progres continuu, pentru a răspunde aşteptărilor clienţilor.

În sfârşit, datorită acestei certificări ISO 9001, grupul BIO-UV, fidel filozofiei sale generale, îşi reînnoieşte angajamentul: acela de a oferi întotdeauna servicii din ce în ce mai performante pentru toţi clienţii şi potenţialii săi clienţi.