ProcopiProcopi prezintă noua sa acoperitoare imersată pentru piscine, Stardeck Inéo. Soluţia ideală pentru piscinele cu deversare şi pentru piscinele oglindă! Şi pentru piscinele cu skimmer, se păstrează suprafaţa totală a bazinului fără a pierde spaţiu.

 

Cutia suport pentru oblon, fiind ascunsă pe fundul bazinului sau în prima treaptă, este complet invizibilă atunci când acoperitoarea este deschisă şi continuă să asigure  protecţia în conformitate cu standardul NF P90-308 cu privire la acoperitoarele din gama Delta, atunci când acoperitoarea este închisă. Acoperitoarea Stardeck Inéo este proiectată pentru bazinele cu colţuri ascuţite şi de 150/100, de tip carelaj sau din beton.

 

Are o garanţie de 5 ani şi este disponibilă pentru bazine cu mai multe dimensiuni, cu lăţimea până la 6 m. Pentru toate acoperitoarele din gama Stardeck se utilizează PVC de înaltă calitate (în 4 culori: alb, culoarea nisipului, gri şi albastru deschis), care asigură o rezistenţă foarte mare pentru o grosime foarte mică. Sudarea buşoanelor lamelelor de face cu ultra-sunete, asigurându-se o etanşeitate perfectă a lamelelor.

 

Acestea sunt dotate cu un dispozitiv de articulaţie a lamelelor al cărui unghi de încovoiere este cel mai mic de pe piaţă. Acest lucru asigură o portanţă superioară la nivelul tablierului şi prin urmare o securitate sporită în cazul căderii accidentale.

 

Procopi