ProcopiGamele de pompe Belstar şi Eurostar se extind cu 2 modele noi anul acesta care  vor putea fi utilizate în mod perfect împreună cu gama de filtre Python şi RTM cu diametrul de 920mm. Este vorba de Belstar 300 de 32 m³/h şi de Eurostar II 280 de 28 m³/h.

 

Acestea sunt disponibile în versiunea monofazată şi trifazată. Pompele Belstar aduc inovaţii noi pe piaţa pompelor pentru piscine, cum ar fi un nivel redus al zgomotului, un pre-filtru de capacitate mare, dotat cu un capac transparent şi uşor de manevrat,  precum şi o mare rapiditate de auto-amorsare. Butucul turbinei este montat pe un arbore de protecţie din plastic. Majoritatea componentelor pompei sunt confecţionate din polipropilenă armată, insensibilă la coroziune.

 

În ceea ce priveşte gama de pompe Eurostar II, pe lângă aceleaşi inovaţii ca şi în cazul gamei Belstar, această gamă oferă o protecţie electrică sporit. Datorită design-ului original al turbinei, arborele motorului nu se află niciodată în contact cu apa. Prin urmare, nu poate exista niciodată nici un fel de scurgere electrică spre piscină. Garnitura etanşă a acestuia este montată pe un arbore de protecţie din răşină de sinteză. Nu există nici un fel de contact între arborele motorului şi apa din piscină, ceea ce îi conferă acestuia o rezistenţă perfectă la coroziune, chiar şi în cazul tratamentului  prin electroliza sării.