PAC Climexel

PROCOPI s-a asociat cu Mitsubishi, unul din liderii mondiali în domeniul aerului conditionat, pentru a crea o gama cu totul noua de pompe de caldura pentru piscine, CLIMEXEL, folosind tehnologia Mitsubishi « ZUBADAN ». Acestea din urma (M.Z.I) au în general aceleasi caracteristici ca si pompa de caldura Climexel M.P.I.


Aceasta pompa noua permite conservarea puterii sale calorifice în proportie de aproximativ 80% pentru o temperatura ambianta  exterioara care poate fi de pâna la  -15°C.


Prin urmare, este vorba  de o adevarata masina pentru cele « 4 anotimpuri » destinata în mod special încalzirii piscinelor acoperite, utilizate tot anul si pentru care este absolut necesar sa se conserve puterea calorifica nominala. Temperatura bazinului este afisata pe telecomanda, precum si valoarea de referinta si modul de functionare cald/rece.


Performantele acestor noi pompe PAC sunt remarcabile, atât în ceea ce priveste nivelul zgomotului la viteza mica, datorita încetinirii acestora în apropierea valorii de referinta realizata cu ajutorul compresorului Mitsubishi Scroll tip Inverter, cât si în ceea ce priveste nivelul randamentului optimizat. Acestea sunt dotate cu o rampa de accelerare, datorita tehnologiei variatiei de frecventa, evitând supracurentii de pornire prea mari si problemele aferente acestora. Sunt disponibile mai multe puteri în cadrul gamei respective, astfel încât sa poata fi utilizate pentru toate tipurile de piscine. Dejivrarea automata prin inversarea ciclului, garanteaza functionarea pâna la -5°C.


Aceste pompe PAC sunt dotate cu un schimbator exclusiv, cu placi elicoidale din titan, compatibil cu electrolizoarele de sare. Acesta genereaza doar o scadere foarte mica a presiunii  în circuitul hidraulic. Fiind dotate cu o carcasa din ABS care le protejeaza împotriva radiatiilor UV, acestea pot gazdui regulatorul, cutia de conexiuni a schimbatorului, controllerul pentru debitul de apa, sondele, cardul electronic de comanda si de comunicare. Acestea sunt dotate cu un kit de recuperare si de evacuare a condensului.


Pompa PAC are o garantie de 3 ani, schimbatorul din titan si compresorul au o garantie de 5 ani. În 2014, Procopi adauga la aceasta un suport universal anti-vibratii.