MODO a pus la punct pentru piaţa europeană CLR-3, prima lampă cu LED RGB pentru spa-uri, în conformitate cu standardul EN62471 2008.

Modo - Astrel -  Novita lampadaAcest regulament reglementează şi clasifică lumina generată de LED în ceea ce priveşte siguranţa fotobiologică, adică emisiile luminoase care ar putea afecta ochiul omenesc.

Fiind proiectată şi fabricată în întregime în Italia, această lampă face parte din categoria « grupa de risc 0 – nici un risc ».
Pe de altă parte, lampa respectivă este în conformitate cu  standardul de siguranţă electrică restrictivă EN60335-2-60 care se referă la căzile de baie cu hidromasaj şi la spa-uri.  

Caracteristici tehnice principale: Trei LED-uri RGB de înaltă capacitate, cu alimentare de 12Vc.a. sau 12Vc.c. n.r., priză de curent standard, compatibile cu majoritatea duliilor de lămpi destinate SPA-urilor existente pe piaţă (ideale pentru renovare).

În plus, comutatorul DIP permite reducerea cu doi a puterii lămpii. Pe modelul de 12Vc.a., este posibil să se conecteze în paralel diverse lămpi de acest tip păstrând sincronizarea culorilor datorită sistemului « zero X-ing ».