Modo Astrel MinispeakerMuzica este esenţială pentru relaxare. Din acest motiv, MODO a elaborat un sistem sofisticat de difuzare sonoră, adaptat în mod special pentru spa-uri, băi turceşti, saune, piscine şi echipamente de relaxare. Sistemul este alcătuit din D35 şi difuzoare MINISPEAKER.

D35 est un amplificator canal 2.1 cu DSP integrat şi cu elemente hi-fi profesionale, care emite până la 40 W RMS pe trei canale independente. Totul este  închis într-o cutie rezistentă la apă (indicele de protecţie IPX5) şi dispozitivul este dotat cu un sistem de conectare care împiedică apariţia erorilor în momentul instalării. Procesorul DSP, cu care sunt în general dotate echipamentele de nivelul cel mai înalt, permite optimizarea răspunsului în frecvenţă în funcţie de difuzoarele utilizate. De asemenea, este posibil ca, la cerere, să se personalizeze calibrarea aparatului.

Difuzoarele MINISPEAKER sunt incinte acustice de

 

dimensiuni foarte reduse concepute în mod special de MODO pentru a fi utilizate în mediu umed. Datorită dinamicii acestora şi redării naturale a sunetului, difuzoarele MINISPEAKER asigură obţinerea celei mai bune calităţi posibile pentru componentele de această dimensiune. Undele tranzitorii sunt rapide şi amplificatoarele sunt suficient de puternice pentru a se obţine o sonorizare foarte interesantă. Sistemul este modular. Incintele pot fi împerecheate şi duplicate fără probleme, singura restricţie fiind aceea referitoare la impedanţa totală.

 

Modo Astrel Minispeaker

Despre MODO
MODO este o marcă a firmei Astrel S.r.l. ASTREL elaborează şi produce, în conformitate cu specificaţiile clienţilor săi, unităţi de comandă electronică pentru principalii producători la nivel mondial de  cazi de baie cu hidromasaj, băi turceşti şi duşuri utilate. Pe de altă parte, MODO produce şi comercializează în toată Europa o serie de comenzi electronice pentru spa-uri (mini-piscine), piscine comerciale, precum şi accesoriile aferente acestora, cum ar fi sisteme de control al nivelului, circuite de iluminat cu DEL, sisteme sonore etanşe la apă, etc. Întreprinderea respectivă a fost înfiinţată în 1987 în provincia Gorizia, în Italia. Aceasta ocupă la momentul de faţă un amplasament de peste 4000 m² la Mossa d’Isonzo (provincia Gorizia) şi are aproximativ optzeci de angajaţi.