astrelCertificarea, în conformitate cu ISO 14001:2004, a fost eliberată de sucursala italiană a SGS, unul dintre cele mai importante organisme de certificare la nivel internaţional şi se referă la proiectare, producţie folosind serigrafia, băi asamblate prin lipire moale, montare şi teste finale, asistenţă şi marketing pentru  echipamentele electrice pentru reglare şi control.

Aceasta este cea de-a doua certificare pentru Astrel după UNI EN 900, obţinută în 1999, care atestă Sistemul de Calitate al Companiei.

 

 

 

Astrel Giancarlo Galvani 

 

Certificarea ISO 14001 este dovada angajamentului asumat de întregul personal al companiei în ceea ce priveşte calitatea muncii depuse, şi de asemenea demonstrează respectul nostru pentru mediul înconjurător şi pentru resursele utilizate în procesul de producţie. ISO 14001 le va permite clienţilor firmei Astrel să aibă în continuare încredere într-un partener cu o înaltă calificare şi competenţă tehnologică, care garantează livrarea unor produse de înaltă clasă la nivel mondial în baza unui sistem certificat privind mediul înconjurător”, a declarat Administratorul Unic, Giancarlo Galvani.

 

 

 

 

 

ASTREL