FORUMPISCINENoile apariții și confirmările în proporție de peste 80% pentru următoarea ediție ForumPiscine: numărul mare de aderări avute până acum – începând cu grupul Fluidra cu Certikin-CTX, ICS – Istituto per il credito sportivo și Oxymatic by Hydrover (distribuit în Italia de Staes) care și-au confirmat propria prezență la târg, pe lângă sponsorizarea evenimentului – sunt promițătoare, chiar foarte promițătoare.


Se află într-o creștere constantă și societățile străine care au ales să participe la evenimentul din Bologna; Austria, Coreea, Franța, Germania, Lituania, Polonia, Republica Cehă, Spania, Elveția și Ungaria sunt doar unele Țări care au spus da salonului expozițional ForumPiscine.

Există în program, exclusiv pentru vizitatorii ForumPiscine, numeroase workshop-uri gratuite, organizate de societăți și de asociațiile din domeniu, cum ar fi Assopiscine (care susține evenimentul), EAA - European Aquatic Association, Acquanetwork și Professione AcquaNet.

O altă voce proeminentă a programului este, cu siguranță, interviul lui Andrea Biondi, președintele Acquanetwork, și Andrea Massagli, exponentul ANIF,  cu Frédéric Maurin Belay, top manager Vert Marine timp de douăzeci de ani, societate franțuzească cu o cifră de afaceri de peste 100 milioane de euro pe an și prezentă în Franța, Belgia, Luxemburg și Elveția. În timpul sesiunii promovate de Acquanetwork se va explica cum se pot elabora modele strategice care să asigure standarde înalte de calitate,  variații adecvate și procese de dezvoltare utile pentru a ajunge la un număr bun de gestionări și rezultate pozitive.  

Calendarul complet al sesiunilor cu plată și a întâlnirilor gratuite este disponibil pe   forumpiscine.it