Gagnant iPool 2014


Câştigătorul concursului iPool2014: 

WATERMASTER reprezentată de Nathalie Boueri

 

 

 

 

 

 

 

 

După trei luni de competiţie, iPool2014, al 3-lea Concurs Internaţional de Piscine, creat şi organizat pe internet de Jurnalul nostru EuroSpaPoolNews.com, şi-a dezvăluit câştigătorul: compania qatariană WATERMASTER, condusă de Pierre Boueri.

 

Câştigătorul a primit al 3-lea Trofeu iPool, la Lyon la standul nostru în timpul desfăşurării Salonului PISCINE GLOBAL şi a câştigat un iPhone, prezentat într-o lucrare din mozaic OPIOCOLOR de Didier Cassini, precum şi un an de campanie publicitară gratuită pe mijloacele noastre mass-media.
 
Nathalie Boueri (nota editorului: sora lui Pierre Boueri) Director de Marketing al grupului libanez şi qatarian Al Miyah Holding Group, este cea care a venit la Lyon pentru a primi trofeul, în numele companiei WATERMASTER, o companie a Grupului Al Miyah, situat în Doha în Qatar.

Voturile au fost exprimate în mod exclusiv pe internet la următoarea adresă: www.ipool2014.com. Numai piscinele de familie pentru exterior au fost selectate pentru a participa la această competiţie.

 

iPool2014 vă mulţumeşte

 

pentru numeroasele voturi
 
şi vă invită să participaţi
 
la iPool2015 începând cu

 

31 Martie 2015.

 

 

l'équipe d'EuroSpaPoolNews et le gagnant

O parte a echipei EuroSpaPoolNews,  precum şi

Philippe Grard şi Sarah Guezbar 

de la Pool Technologie,

înconjurând-o pe Nathalie Boueri

la piscine gagnante


Piscina câştigătoare a companiei WATERMASTER