Dieter C.Rangol

 

1954. Un an deosebit pentru Germania. Pe de o parte, pentru că echipa naţională germană a câştigat Campionatul Mondial de fotbal. Dar şi pentru că Dieter C. Rangol a văzut lumina zilei. La data de 24 iulie, directorul asociaţiei federale Schwimmbad & Wellness, asociaţie înregistrată în temeiul dreptului german (bsw), îşi va sărbători cea de-a 60-a aniversare.

 

Felicitările noastre cele mai sincere!

Dânsul lucrează de peste 30 de ani în domeniul piscinelor. A condus mai întâi BFST, o asociaţie de întreprinderi de construcţie specializate în piscine. La momentul respectiv, exista o asociaţie separată pentru industria piscinelor, BSSW. Ne confruntam cu scepticismul. Dar, după părerea lui Dieter C. Rangol, domeniul respectiv era prea mic pentru două asociaţii. Şi, la urma urmei, acestea urmăreau aceleaşi interese – deşi, uneori, cu puncte de vedere diferite. Atunci când a sosit momentul să se aleagă un nou administrator pentru asociaţia industrială, părea a fi momentul potrivit pentru o fuziune. Nu a fost o sarcină uşoară. Dar cu mare abilitate şi diplomaţie, Dieter C. Rangol a reuşit ceea ce era de neconceput în urmă cu câţiva ani: să reunească cele două asociaţii într-una singură, actuala asociaţie bsw.

Dieter C. RangolSă creeze ceva nou, iată ceea ce poate face dânsul. Astfel că a fost, împreună cu comitetul executiv al bsw, unul din « părinţii fondatori » ai aquanale, care, după ce a crescut de la an la an şi a devenit din ce în ce mai importantă la nivel internaţional, s-a impus ca salonul internaţional specializat pentru saune, piscine şi zona wellness. În plus, Dieter C. Rangol a fost artizanul unor impulsuri decisive în vederea extinderii activităţii asociaţiei la nivel european şi în vederea realizării primului premiu european pentru piscine, EUSA-Award, care şi-a sărbătorit premiera anul trecut, la aquanale.

Dieter C. Rangol este cunoscut dincolo de graniţele naţionale. Acest lucru nu se datorează numai faptului că participă la saloane şi la evenimente corporate. Dânsul este de asemenea prezent în lumea digitală şi a construit o reputaţie online pentru ramura respectivă. La 60 de ani, se implică în mod activ în lumea Mediilor Sociale. Blogul său www.bsw-total.de este fără egal.

Dieter C. RangolŞi care sunt proiectele sale de viitor? Să se retragă din afaceri? În nici un caz. Sunt atât de multe de făcut în acest domeniu. Şi încă mult lucruri de organizat. Astfel, de exemplu, este planificată restructurarea conceptului de zile de informare  bsw şi de dezvoltare a unei noi versiuni Internet 2.0. În ceea ce priveşte Academia bsw fondată recent, www.bsw-akademie.de, aceasta trebuie să crească. Şi apoi, mai există încă standardele europene aşteptate în curând pentru piscinele private care vor necesita organizarea unor servicii de consultanţă şi formare profesională în cadrul bsw.

În numele familiei internaţionale a piscinierilor, Eurospapoolnews îi mulţumeşte « liderului» Dieter C. Rangol pentru dăruirea sa, îl felicită în mod foarte cordial cu ocazia aniversării sale şi îi doreşte în viitor tot binele din lume, numeroase idei creative şi bineînţeles multă distracţie!