BAZÉNY, SAUNY & SPA Anul acesta va avea loc din data de 16 până în data de 20 septembrie 2014 pentru a noua oară, în cadrul PVA Expo de la Praga, salonul ceh specializat Bazeny Sauny & Spa (Piscine, Saune şi Spa-uri), destinat în primul rând profesioniştilor din domeniul respectiv, precum şi investitorilor sau administratorilor care se ocupă de piscine acoperite şi exterioare, de saune, centre wellness şi alte locuri de fitness.
 
Saunele şi centrele wellness vor reprezenta principalele teme ale ediţiei de anul acesta, cu o conferinţă în sprijinul acestora. Profesionişti pregătiţi să explice diferenţele între fiecare tip de saune şi să îi informeze pe vizitatori cu privire la regulile de bază referitoare la saune, se vor afla la dispoziţia acestora.
 
Asociaţiile care activează în acest domeniu pe piaţa cehă, cum ar fi ABAS ČR, APR şi ČAW, vor garanta calitatea profesională.
 
Salonul  se va desfăşura în mod tradiţional în acelaşi timp cu alte mari saloane de toamnă: For Arch, For Wood, For Therm, For Waste & Water şi FS Days.