InterbadPotrivit organizatorilor Interbad, 270 de întreprinderi s-au înscris deja cu şase luni înainte de începerea desfăşurării salonului, adică, cu 10% mai mult decât pentru ediţia precedentă în aceeaşi perioadă.

 

Fiind programat în perioada  9 - 10 octombrie 2012, în ciuda unui context socio-economic dificil, salonul respectiv îşi demonstrează importanţa în calendarul de marketing al întreprinderilor internaţionale. « Fidelitatea expozanţilor şi numărul în creştere al întreprinderilor care expun pentru prima dată demonstrează că Interbad reprezintă cadrul corespunzător pentru dialogul cu profesioniştii la un nivel foarte înalt », a declarat Ulrich Kromer, administratorul firmei Messe Stuttgart, care organizează salonul respectiv împreună cu Societatea germană pentru tehnica băilor (Deutsche Gesellschaft für das Badewesen e.V.).

 

InterbadOrganizatorii aşteaptă aproximativ 480 de întreprinderi la Stuttgart. Conform cifrelor aferente anului 2010 care ar trebui să fie cel puţin egalate anul acesta, o treime din expozanţi şi aproximativ un sfert din vizitatori  se deplasează din străinătate.

 

Cel de-al 64-lea congres al Societăţii germane pentru tehnica băilor propune un program încărcat de conferinţe şi ateliere cu privire la universul piscinelor, saunelor şi fizioterapiei.

 

 

 

 

 

Mr. Ulrich Krömer

Sr. Ulrich Krömer

(Geschäftsführer Messe Stuttgart)

 

Dr. Christian Ochsenbauer

Dr. Christian Ochsenbauer

(Geschäftsführer Deutsche Gesellschaft für das Badewesen e.V)

Mr. Rolf-A. Pieper

Sr. Rolf-A. Pieper

(Geschäftsführer Deutscher Sauna-Bund)

Mr. Berthold Schmitt

Sr. Berthold Schmitt

(Geschäftsführer KölnBäder GmbH)