Drapeau portugaisEuroSpaPoolNews.com se adresează de acum înainte Portugaliei şi publică în luna aprilie 2012 noua sa versiune portugheză a  jurnalului « JUSTE LIEN »(link-ul corect).


Fiind întotdeauna preocupaţi să se adreseze celui mai larg public cosmopolit posibil, EuroSpaPoolNews.com se orientează la momentul de faţă către Portugalia, o piaţă încă tânără, dar cu un potenţial puternic. În plus, limba portugheză  le deschide furnizorilor noştri de publicitate porţile către piaţa Braziliană care se află în dezvoltare puternică.


Site-ul dedicat profesioniştilor în domeniul piscinelor şi spa-urilor este de puţin timp disponibil în limba portugheză, astfel încât numărul limbilor publicate devine opt: franceză, engleză, spaniolă, germană, italiană, română, cehă şi portugheză, toate acestea fiind reprezentate şi la nivelul buletinelor informative săptămânale respective

JUSTE LIENNOUL JURNAL CARE URMEAZĂ SĂ FIE DESCOPERIT ÎN LUNA APRILIE 2012 :


« JUSTE LIEN »(LINK-UL CORECT) Ediţie Specială dedicată PORTUGALIEI,
publicată în limba portugheză,
şi expediată prin sistemul de rutare a presei cu expediere nominală către mai mult de 1500 de profesionişti în domeniul Piscinelor şi Spa-urilor.


Stimaţi producători, distribuitori, dacă doriţi să vă faceţi cunoscute produsele pe această piaţă aflată în expansiune, contactaţi-ne pentru a obţine un spaţiu publicitar şi trimiteţi-ne elementele dumneavoastră editoriale la: contact@eurospapoolnews.com


Să ne reamintim că site-ul EuroSpaPoolNews.com este accesat de 300 000 de vizitatori profesionişti în fiecare an şi aproximativ 1 110 000 din paginile sale sunt  vizualizate şi evidenţiate ca referinţă de Google Actualités (Google Actualităţi).


Publicaţia JUSTE LIEN este la rândul său distribuită în mai multe mii de exemplare prin expediere prin poştă sau în cadrul saloanelor internaţionale dedicate piscinelor şi spa-urilor.