WWW.MODODEPOT.IT, primul portal european de comerţ electronic dedicat electronicii pentru wellness, este accesibil pe internet începând de la jumătatea lunii aprilie.

 

Această pagină web se bazează pe experienţa MODO a firmei Astrel, marcă italiană dedicată proiectării şi fabricării produselor electronice pentru hidromasaj. În ceea ce priveşte marca respectivă, instalatorul de piscine sau de centre wellness, instalatorul care se ocupă de înlocuirea componentelor electronice pentru piscine, spa-uri, căzi cu jeturi pentru masaj, saune, băi turceşti şi duşuri multifuncţionale, vor putea beneficia de sisteme electronice de hidromasaj, de sonorizare, etanşe la apă, de iluminat cu LED RVB, comenzi pentru piscine, ozonatoare, etc.

 

Venind în întâmpinarea cerinţelor unei pieţe care pretinde inovaţie, calitate şi livrare la timp, această pagină web permite efectuarea cumpărăturilor, exact ca într-un magazin adevărat, deschis 24 de ore din24.

 

Fiind un veritabil portal, disponibil în limba italiană sau în limba engleză, această pagină web propune, pe lângă produsele concepute şi fabricate de MODO, produse selecţionate dintre cele mai bune mărci la nivelul pieţei şi care sunt compatibile cu cele ale mărcii italiene.

 

mododepot.it e-commerce