Recunoscute pentru fiabilitatea și eficacitatea lor, produsele din gama JUST aparținând POOL TECHNOLOGIE prezintă o evoluție în sezonul 2017. Cele 3 electrolizoare JUSTSALT, JUSTSALT DUO și JUSTSALT PRO sunt dotate acum cu un afișaj grafic LCD retroiluminat, precum și cu noi funcții.

 

Just Salt

 

Simplă și intuitivă, noua interfață LCD a JUSTSALT oferă utilizatorului un meniu complet, disponibil în 9 limbi. Acum, este mult mai ușor de vizualizat durata de viață a celulei și sunt mult mai ușor de gestionat parametrii piscinei (dozarea clorului, temperatura apei, nivelul salinității, pregătirea automată pentru iarnă...). În cazul defectării, ecranul afișează un mesaj clar care simplifică intervenția utilizatorului.

 

lBineînțeles, au fost păstrate tehnologiile aparatului care au determinat succesul acestuia, cum ar fi „Smart Power”. Aceasta permite menținerea dozării clorului la un nivel constant, chiar dacă celula este parțial colmatată sau dacă pH-ul nu s-a stabilizat corect. Prin urmare, nu este necesară modificarea reglării dozării în timpul sezonului, așa cum se întâmplă în cazul multor aparate. Noul program de autotestare inteligentă, împreună cu istoricul evenimentelor, sunt avantaje suplimentare care ușurează întreținerea realizată de profesioniști.


JUSTSALT este disponibil și în alte două versiuni mai avansate, JUSTSALT DUO și JUSTSALT PRO. Primul dintre acestea garantează o reglare a pH-ului proporțională cu volumul piscinei în baza unui proces brevetat.

 

În ceea ce privește al doilea aparat, cel mai evoluat din gamă, pe lângă dezinfectarea prin electroliza sării și reglarea pH-ului, acesta oferă o dozare auto-adaptivă a clorului mulțumită unei sonde Redox (ORP) speciale pentru sare. Prin urmare, riscurile de supraclorinare sau de lipsă a clorului sunt astfel reduse și durata de viață a echipamentelor este prelungită.


În dorința de a răspunde așteptărilor clienților, POOL TECHNOLOGIE oferă prin aceste evoluții posibilitatea de optimizare a urmăririi de către profesioniști și confortul pentru utilizatori.