La începutul anului 2016 vă așteaptă mai multe ediții ale Le JUSTE LIEN, una dintre acestea fiind complet nouă, pentru a vă informa în mod regulat cu privire la industria piscinelor și a spa-urilor, dar și pentru a vă permite să comunicați eficient și în mod țintit...


Le JUSTE LIEN special UK 2016

REGATUL UNIT

Prima revistă care va apărea este Le JUSTE  LIEN Special REGATUL UNIT, redactată în engleză și distribuită la salonul SPATEX începând cu 31 ianuarie.

 

 

Le JUSTE LIEN Special Benelux n°1

 

BENELUX

După succesul înregistrat de primul număr, EuroSpaPoolNews pregătește numărul 2 al ediției sale speciale dedicate pieței din Benelux: Le JUSTE LIEN Special BENELUX.
 
Revista este publicată în franceză și olandeză, este expediată profesioniștilor din domeniul piscinelor și al spa-urilor din Belgia, Țările de Jos, Luxemburg și din regiunile din nordul Franței.

În legătură cu lansarea acestei ediții, Joeri DILS, președintele BSPA, asociație care reunește producătorii de piscine, producătorii şi furnizorii de materiale pentru piscine din Belgia, și director al T&A, a declarat: „Publicarea unei ediții Benelux este o inițiativă lăudabilă. Constatăm că în Belgia și în țările vecine, dorința de a trăi o experiență wellness este din ce în ce mai mare. Oamenii vor trebui să muncească mai mult și timp mai îndelungat, ceea ce va necesita găsirea unui echilibru între muncă și relaxare.”

Profesioniști, dacă și dumneavoastră doriți să vă faceți cunoscuți pe această piață în plină dezvoltare, vă invităm să comunicați în cadrul acestei ediții, prin intermediul spațiilor publicitare și al informațiilor privind produsele și întreprinderea dumneavoastră.
 
Pentru informații suplimentare, contactați-ne.
 
 
 
Le JUSTE LIEN Special SWITZERLAND

 

O NOUĂ EDIȚIE TRILINGVĂ

Le JUSTE LIEN Special ELVETIA / AUSTRIA No.1  este în pregătire! Această ediție, complet nouă, dedicată piețelor specifice din Elveția, Austria, Liechtenstein și regiunile limitrofe din Germania, Franța și Italia, va fi transmisă profesioniștilor din aceste regiuni.
Revista este editată în limbile franceză, germană și italiană.
 
Totodată, veți beneficia de o acoperire mediatică, cu anunțarea subiectelor de actualitate și a noutăților dumneavoastră dedicate acestor piețe, pe site-ul nostru eurospapoolnews.com, în aceste 3 limbi, precum și în buletinele noastre informative.

Pentru informații suplimentare, pentru transmiterea elementelor dumneavoastră de natură redacțională și publicitară,
contactați-ne.
 
 


ITALIA

La fel ca în fiecare an, în 2016 ediția noastră Le JUSTE LIEN Special ITALIA  va fi distribuită gratuit la salonul FORUMPISCINE, în perioada 18-20 februarie 2016. Vom fi prezenți la cel de-al 17-lea salon de la Bologna și la cel de-al 8-lea Congres internațional Pool & Spa.

Revista este publicată în italiană și toate noutățile și subiectele de actualitate vor fi difuzate cu generozitate pe site-ul nostru eurospapoolnews.com și în buletinele noastre informative.

Pentru informații suplimentare, pentru transmiterea elementelor dumneavoastră de natură redacțională și publicitară,
contactați-ne.

 

Le JUSTE LIEN special MAROC
 
MAROC

Anul acesta regăsiți de asemenea ediția noastră  Le JUSTE LIEN Special MAROC, publicată în franceză și distribuită gratuit la salonul PISCINE EXPO MAROC, care va avea loc la Casablanca în perioada 2-5 martie 2016.

Profesioniști, rezervați-vă spațiu publicitar și prezentați-vă noutățile și subiectele de actualitate în această ediție special concepută pentru piața marocană.

Pentru mai multe informații, contactați-ne pe e-mail: c[email protected].
Le JUSTE LIEN Special NOUVEAUTES, SPAS et WELLNESS

 

INTERNATIONAL

Și bineînțeles veți regăsi ediția principală a primăverii, Le JUSTE LIEN New Products Special și suplimentul la aceasta Spas & Wellness.
Redactată în limbile engleză și franceză, aceasta este expediată către 10 000 de profesioniști din Franța și din întreaga lume.

Toate informațiile sunt reluate pe site-ul nostru și în buletinele noastre informative și vă permit să vă adresați unui public larg de profesioniști din domeniul piscinelor și al spa-urilor.
Pentru informații suplimentare,
contactați-ne