interbadinterbad 2014, care va avea loc la Stuttgart Trade Fair Centre (Centrul de Târguri Comerciale din Stuttgart) din data de 21 până în data de 24 octombrie 2014, va oferi anul acesta cadrul pentru primul European Pool Summit (EPS) (Summit European în domeniul Piscinelor) la care vor participa experţi în domeniul piscinelor din toată Europa.

 

Pe lângă inovaţiile prezentate de expozanţi din ţară şi din străinătate, cel de-al 65-lea Congres pentru Tehnologie de Piscine şi Băi (65th Congress for Pool and Bath Technology) va fi împărţit în conferinţe specializate intitulate 2Băi Publice”("Public baths"), „Saune”("Saunas"),  „Fizioterapie”("Physiotherapy“), „Personalul pentru piscine”("Swimming pool personnel"), „Piscine private”("Private swimming pools") şi „Evenimente speciale”("Special events").

 

conferenceCongresul va cuprinde cunoştinţe practice pentru  factorii de decizie şi directorii care se ocupă de piscine municipale, pentru proprietarii şi directorii piscinelor private, pentru hoteluri, saune şi spa-uri, pentru fizioterapeuţi, precum şi pentru producătorii de piscine şi pentru  comercianţii de piscine cu amănuntul.

 

„Spa business verlag” (Editura pentru Afaceri cu Spa-uri) va organiza discuţii şi convorbiri informative în timpul celei de-a 5-a Conferinţe cu privire la Piaţa Spa-urilor (the 5th Spa Market Conference) în primele două zile ale salonului interbad 2014. În timpul salonului interbad 2014, „spa business verlag” ”(Editura pentru Afaceri cu Spa-uri) va decerna de asemenea pentru a treia oară Premiul pentru Afaceri cu Spa-uri (Spa Business Award) pentru spa-urile excelente pentru dăruire extraordinară şi mare putere inovatoare pentru următoarele categorii: băi termale/wellness, frumuseţe/wellness,  sănătate/wellness, bucătărie/wellness, spa-uri de zi, destinaţii spa superioare, cel mai bun terapeut pentru spa, şi alimente organice/regionale/de comerţ echitabil şi wellness.

 

350 de expozanţi s-au înregistrat deja, printre care 10% mai mulţi furnizori noi. Aproximativ 35% din înregistrări sunt din străinătate, inclusiv furnizori mai mici din Regatul Unit, Republica Cehă şi Finlanda, care îşi expun produsele şi serviciile pe standuri comune.