forumpiscineCea de-a cincea ediţie a expoziţiei şi a congresului internaţional dedicate piscinelor şi spa-urilor

 

O EXPOZIŢIE INTERNAŢIONALĂ

Ultimele noutăţi, produsele şi serviciile celor mai bune întreprinderi italiene şi străine, modernizările şi formarea profesională oferită de experţi în domeniu: ForumPiscineeste singurul eveniment din Italia care le oferă o expoziţie şi un congres de anvergură internaţională profesioniştilor şi operatorilor, arhitecţilor şi  designerilor, dar şi administratorilor publici şi privaţi interesaţi în realizarea unor achiziţii.

 

Creşterea constantă a numărului de întreprinderi străine prezente la ForumPiscine – în 2013, acestea ar trebui să reprezinte 15 % din cei 160 de expozanţi – i-a permis evenimentului respectiv să obţină calificarea bine-meritată de « târg internaţional ». Un titlu important pentru participanţi, deoarece implică posibilitatea obţinerii unor beneficii şi subvenţii din partea ţărilor respective.

 

Marea diversitate a categoriilor de produse reprezintă un punct forte al ForumPiscine, acest lucru este confirmat. Vor fi prezentate: sisteme, inovaţii şi tehnologii de construcţie, întreţinere şi gestionare a piscinelor publice şi private, echipamente, decoraţiuni, accesorii pentru activităţi în apă, elemente complementare pentru vestiare, acoperitori, învelişuri şi solariu, produse şi sisteme de filtrare, dezinfectare şi tratare a apei, sisteme de dozare, de control şi de analiză, spa-uri şi instalaţii pentru wellness.

 

Firma Assopiscine a patronat evenimentul şi Piscine Castiglione - Acquaparchi & Scivoli a decis să fie sponsorul principal, Matrix şi Technogym îşi asumă aceste roluri la ForumClub, congresul şi expoziţia consacrate cluburilor de fitness şi de wellness, care vor avea loc în acelaşi timp cu târgul respectiv.

 

Programul bogat al atelierelor gratuite, organizate de întreprinderile şi asociaţiile din domeniu, cum ar fi Acquanetwork, Agoracqua şiProfessione Acqua reprezintă o altă caracteristică distinctivă a târgului ForumPiscine.

ForumPiscine 2013 găzduieşte şi prima Convenţie cu privire la parcurile acvatice organizată de Piscine Castiglione - Acquaparchi & Scivoli, cu întâlniri pe tema proiectării, decorării, securităţii, evoluţiei standardelor, a strategiilor de comercializare şi tendinţelor pieţei.

 

FORMARE PROFESIONALĂ DIN PARTEA CAMPIONILOR

Igiena şi dezinfectarea, evoluţia standardelor, problemele şi oportunităţile pieţei respective nu sunt decât câteva dintre subiectele tratate la Congresulinternaţional de la ForumPiscine, care va începe joi 21 cu sesiunea privind noile servicii şi schimbările în curs la nivelul pieţei instalaţiilor de nataţie.Campionul mondial la fotbal, Gianluca Zambrotta, va participa la întâlnirea respectivă, pentru a arăta importanţa sportului ca şi piaţă în care trebuie să se creadă şi să se investească.