CAG chemical logo

www.cagchemical.it

 

 

 

Elcora piscine
www.substante.ro

 

 

Una din misiunile APPW, de a-i ajuta pe producătorii străini să ia legătura cu constructorii locali de piscine, a înregistrat un alt succes.  Firma italiană „C.A.G. Chemical” a pătruns pe piaţa românească.

Firma „C.A.G. Chemical” este unul dintre principalii producători europeni de produse chimice pentru piscine şi jacuzzi. Până acum, produsele acestei firme nu au fost vândute în România de nici o firmă locală.

Acest lucru este pe cale să se schimbe datorită faptului că firma „C.A.G. Chemical” a semnat un contract de import şi distribuţie în România cu firma „Elcora Tech”, (membru al APPW); firma „Elcora Tech” a început să creeze o reţea de distribuţie care se adresează constructorilor de piscine şi firmelor de întreţinere, precum şi utilizatorilor finali prin intermediul unor magazine specializate în distribuţia de piscine şi prin intermediul unor magazine de bricolaj.

Pentru piaţa românească de piscine, care încă reprezintă un potenţial uriaş, este o mare oportunitate de a beneficia de prezenţa unor producători europeni importanţi.

 

 

Cag chemical cag chemical

 

 

APPW logo

Professional Association for Swimming Pools and Wellness
Bucharest, ROMANIA
Tel: (+4) 021 323 43 40
office@appw.ro
www.appw.ro