TUV rheinland certificado RenolitPregătirea profesională acreditată pentru instalarea membranelor armate pentru piscine RENOLIT ALKORPLAN este de acum înainte certificată de organizaţia germană TÜV.
Renolit subliniază că etanşeitatea unei piscine depinde de instalatorii bine pregătiţi şi experimentaţi precum şi de eficacitatea şi calitatea membranei care este instalată.

Societatea organizează cursuri de formare profesională de două zile pentru clienţii săi la Academia sa din Barcelona. Prima jumătate a pregătirii profesionale se referă la calităţile produsului, accesoriile şi instrumentele necesare, precum şi la tehnica de fuziune prin sudură cu aer cald (a se vedea fotografia) pentru asamblarea secţiunilor membranei între ele.

Renolit precizează că tehnica de instalare nu este complicată, dar că, pentru a obţine o etanşeitate perfectă, este important să se ştie cum să se taie şi să se sudeze produsul în mod corect. După terminarea cu succes a pregătirii profesionale, participanţii primesc o atestare oficială din partea TÜV.

Societatea oferă şi asistenţă tehnică la faţa locului, precum şi prin telefon şi online, pentru instalatorii care au participat la pregătirea profesională.

 

 

Hot air welding

Cutting a corner