Noémi Petit

Noémi Petit

La câteva luni înaintea deschiderii salonului de Piscine, Noémi PETIT, directoare a Piscine et Aqualie, a făcut o prezentare a ediţiei viitoare. Deja 390 de expozanţi, dintre care 200 francezi, şi-au rezervat un stand la salonul care va avea o suprafaţă de 21 000 m².


Plasată sub semnul inovării, ediţia 2012 va însoţi mai mult ca niciodată actorii de pe piaţă în cadrul propriilor lansări de produse şi strategii de dezvoltare.

 


Ce ar fi de reţinut la câteva luni după Salonul de Piscine 2012 :


- Prezenţa masivă a companiilor franceze : 200 de furnizori francezi sunt deja prezenţi pentru a-şi face cunoscută competenţa în materie de construcţii şi echipamente


 - Prezenţa furnizorilor internaţionali : 40 de ţări reprezentate


Piscine 2012 - Identificarea celor mai importanţi 50 de furnizori internaţionali: Club des Majors (Clubul celor mari). Club des Majors (standurile sunt indicate pentru un tur de vizită cu ghid) reprezintă ocazia pentru ca cei mai importanţi factori de decizie industriali să se întrunească odată la 2 ani.


 - 100 de lansări de produse anunţate


 - 1 000 de mărci aşteptate în acelaşi loc


 - Conferinţe în limbile franceză şi engleză : Les Matinales, cei mai renumiţi experţi internaţionali, vor interveni în cadrul conferinţei, în centrul salonului


 - „Pool Eco Attitude”: un parcurs dedicat serviciilor inovatoare, înscriindu-se astfel într-un demers pentru o dezvoltare durabilă


 - Petreceri la piscină : trei seri între prieteni, trei ambianţe diferite, printre care ceremonia oficială din 13 noiembrie şi decernarea Trofeelor.

 


Ce e nou şi merită descoperit în 2012 :


- „Pool Vision”: descoperirea celor mai originale şi mai estetice proiecte de piscine şi spa-uri din lume într un spaţiu dedicat în totalitate acestora


- „Water Test pentru piscine”: bazine de demonstraţii pentru a permite expozanţilor să-şi prezinte produsele şi echipamentele în situaţii reale (2 bazine au fost deja rezervate: Astral şi Hayward)


- „Living Pool”: o ofertă completă, dedicată amenajării exterioare a piscinelor (pardoseli, mobilier, lumini, decoraţiuni…)

 

 

 

Piscine 2012

 

 

Aqualie 2012