Rémy Vernoux

Rémy VERNOUX

 

După ce a preluat societatea S.R.B.A. în 2009, Rémy VERNOUX îşi propune să facă faţă unei noi provocări creând VISION TECHNOLOGY, o activitate tot în domeniul piscinelor, dar în mod special în domeniul termoformării, turnării maselor plastice, a materialelor compozite...


În acest scop, dânsul a preluat utilajele de producţie complet robotizate ale societăţii VERSION COMPOSITE, nefolosite de la lichidarea societăţii respective.


Din luna noiembrie 2011, data preluării, Rémy Vernoux şi echipa acestuia s-au ocupat de verificarea elementelor componente, a materiilor prime şi a procesului de fabricaţie.

 

Rémy Vernoux dans l'usine Vision Technology

Rémy VERNOUX v produkční jednotce
VISION TECHNOLOGY

 

Începând de astăzi, fabricarea este relansată cu toată gama bine-cunoscută de scări, de  incinte tehnice, produse balneare, pereţi filtranţi şi un nou produs inovator, ludic şi de actualitate, Blue Vision®, o mini piscină cu suprafaţa mai mică de 10 m². Este o piscină pentru care nu este necesară solicitarea nici unei autorizaţii sau a vreunui permis de construcţie.

 

Este vorba de un sistem brevetat, dotat cu un dispozitiv de înot contra-curentului, cu balneo-terapie, cu încălzire… Această piscină este livrată gata pentru a fi instalată, (3 zile sunt suficiente pentru a o instala).

În afară de piaţa franceză, Rémy Vernoux demarează în forţă şi exportul, bazându-se pe clienţii firmei S.R.B.A. din întreaga Europă: Cehoslovacia, Italia, Belgia, Germania, România…

 

 

 

 

 

 

 

 

siège VISION TECHNOLOGY

 

 

 

 

VISION TECHNOLOGY
Zone industrielle Plancieux
42210 MONTROND-LES-BAINS

Franţa
Tel : +33 (0)4 77 02 11 01
Fax : +33 (0)4 77 39 91 83

info@visiontechnology.fr
www.visiontechnology.fr