Logo A.Di Arcobaleno

 

Societatea A. di Arcobaleno împlineşte 10 ani şi din acest motiv a decis să îşi ofere cadou un restyling al imaginii.


De Crăciun a prezentat noua marcă, evoluţie şi progres faţă de cea precedentă: culorile irisului în completarea unei structuri tehnologice, cum sunt copertinele telescopice pe care le produce. Chiar dacă este foarte diferită de precedenta, s-a dorit să menţină imaginea curcubeului de culori, început dar şi continuare a unei tradiţii referitoare la calitatea şi seriozitatea societăţii. 


Şi acum şi-a refăcut machiajul, un make-up complet al site-ului: introduce o nouă imagine ce reprezintă o doamnă care se scufundă într-o piscină acoperită de o structură futuristă, “o cufundare în viitor”; A. di Arcobaleno priveşte înainte.


Printre noutăţi este Polidéco: patru fantezii minunate realizate pentru personalizarea copertinelor. Cufundându-se în stil: peisaje urbane, vise fanteziste, medii florale sau mii de bule de apă. Grafica propusă este realizată utilizând produse de lungă durată care garantează o redare perfectă a culorilor atât în condiţii de umbră cât şi în splendidele reflexii luminiscente datorate soarelui.
 

 

Polidéco

 
Multe alte idei sunt la fermentat: noi modele pentru a răspunde nevoilor în continuă creştere ale clienţilor, noi tehnologii pentru a personaliza ulterior copertinele, noi ghiduri aplicabile instalaţiilor de mari dimensiuni şi multe altele.

 

 

Polidéco Acqua

Acqua

Polidéco City

City

Polidéco Bamboo

Bamboo

Polidéco Sogno

Sogno