Bruno Relmont APF

« Având o poziţie puternică de lider în domeniul fabricării de linere şi acoperitori de siguranţă,  ne extindem capacitatea de producţie prin această stabilire în Toulouse », a declarat Bruno RELMONT cu ocazia ultimei sale prezentări.


„Hydro Volets” (hidro – obloane), înseamnă o suprafaţă de 1500 m² destinată producerii de acoperitori automate montate deasupra solului şi imersate (în conformitate cu Norma NF P 90-308) precum şi 1000 m² pentru stocarea celor mai mari mărci de echipamente pentru piscine (Zodiac, Pentair, Astral, Sta-rite, Espa, Lacron, Weltico ...).

 

Şi în plus: « Adresându-ne în mod strict profesioniştilor, puteţi veni să vă ridicaţi direct la faţa locului acoperitorile automate (ambalajul nostru fracţionat facilitând preluarea) şi puteţi alege echipamentele de care aveţi nevoie (pompe, filtre, roboţi, piese de etanşare, pompe de căldură, electrolizoare, duşuri ...). Beneficiaţi de avantajul proximităţii, asigurării calităţii şi de o expertiză care nu mai trebuie demonstrată ».

 

HYDROVOLETS nouvelle usine de Toulouse

 

 

volets et couvertures de piscines APF