Cristina GRIGORESCU

 Cristina GRIGORESCU
Dupa succesul pe care l-a avut Conferinta de Afaceri pentru piscine desfasurata la Bucuresti in Romania in 2006, APPW, Asociatia Patronala pentru Piscine si Wellness, prezidata de Dna. Cristina GRIGORESCU, doreste sa reinnoiasca aceasta intalnire dintre constructorii romani de piscine si furnizori/fabricanti europeni.
Cea de-a doua Conferinta de afaceri se va tine din nou in Bucuresti in zilele de 15 si 16 februarie 2011.

O conferinta de afaceri reprezinta intalnirea dintre fabricanti si distribuitori sau revanzatori. Fiecare fabricant va intalni intre 6 si 8 potentiali revanzatori/constructori pe zi, timp de aproximativ 40 de minute pentru fiecare firma.
Fabricantul va primi din timp informatii despre fiecare revanzator (importanta, vechime, produse concurente distribuite…), si fiecare revanzator va primi inainte documentele tehnice ale produselor fabricantului.
In zilele de 15 si 16 februarie 2011 la Bucuresti, intalniti-va cu principalii actori ai pietei de piscine din Romania si negociati fata in fata !
1) Asociatia APPW va contacta toti constructorii sau distribuitorii romani pentru a-i invita sa intalneasca noi furnizori in functie de nevoile lor.

2)
Asociatia APPW va contacta fabricantii europeni pentru a satisface cat mai bine aceste nevoi.


3) Cu cateva zile inainte, fabricantii vor primi infomatii despre constructorii romani pe care-i vor intalni, si constructorii romani vor avea informatii despre produsele fabricantilor.

4) Fabricantii sosesc la Bucuresti si discuta fata in fata cu constructorii motivati. Nu se pierde timpul, si se vorbeste direct business: cantitati, preturi, termene.
appw

Contact Engleza/Franceza :
Dna Cristina FIRON
+4 0742 188 912
[email protected]
[email protected]EuroSpaPoolNews se va asocia din nou acestui eveniment si va fi bucuroasa sa-i reintalneasca pe prietenii lor profesionisti romani.