USSPA fête ses 15 ans sur le marchéUSSPA, unul dintre cei mai importanţi producători de spa-uri şi de Spa-uri pentru Înot din Europa, îşi sărbătoreşte cea de-a 15-a aniversare anul acesta.

La nivel global, USSPA se situează pe o poziţie de frunte nu numai datorită designului excepţional şi al calităţii de top a produselor sale, ci şi datorită manierei specifice de abordare a clienţilor, produselor şi prezentării acestora.

În spatele succesului companiei se află relaţia cu adevărat personală cu clienţii şi grija pentru fiecare client în parte, precum şi garanţia unor servicii profesionale şi încrederea.USSPA fête ses 15 ans

USSPA produce şi livrează o gamă completă de spa-uri pentru uz privat şi comercial şi exportă produse le sale în 24 de ţări nu numai în Europa, de ex. Elveţia, Germania, Franţa ci şi de exemplu în Ucraina şi mai recent în Golful Persic.

Piaţa internă a USSPA este Republica Cehă, dar şi piaţa din Spania, la nivelul căreia USSPA a intrat în mod direct prin intermediul filialei sale în 2009.


USSPA îşi urmează întotdeauna propriul drum, oferind inovaţii şi stabilind trenduri. Această marcă puternică şi de încredere nu este numai căutată de clienţi, dar reprezintă şi un mare potenţial pentru toţi partenerii de afaceri.

Şi acesta este un motiv pentru a sărbători!