Întâlnire la nivel mondial aşteptată de către întreaga filieră, salonul Piscine 2010 işi deschide porţile între 16 - 19 noiembrie 2010 la Centrul de Convenţii şi Expoziţii - Eurexpo din Lyon.

Mizand pe succesul editiei din 2008, evenimentul Piscina reuneşte din nou în acest an, intreaga piaţă de profil graţie celor trei saloane ale sale: PISCINA, salonul mondial de spa şi piscine private, AQUALIE, salonul spaţiilor aqua-ludice şi wellness şi WELLGREEN, salonul pentru concepte şi amenajări exterioare.

Cuprinzător şi inovator PISCINA 2010 reprezintă posibilitatea de a descoperi într-un singur loc echipamente şi servicii noi concepute special pentru piscine si spa-uri, şi de asemenea, de a participa la un bogat program de conferinţe, stabili contacte de afaceri, anticipa tendinţele viitoare...


PISCINĂ PRIVATĂ ŞI SPA DE LA A LA Z

Dedicat în totalitate profesioniştilor în piscine şi spa private PISCINĂ 2010 reuneşte toate soluţiile şi serviciile profesionale disponibile, care vizează persoanele fizice. Reprezentant al unei pieţe bogate şi inovatoare, PISCINA 2010 se împarte în acest an în cinci sectoare pentru a simplifica orientarea vizitatorilor salonului:

  • Construcţie şi Instalare pentru a crea, transforma sau reabilita pas cu pas piscina (reîmbrăcare, etanşeizare, decorare, etc.)
  • Protecţie şi securizare a bazinului în conformitate cu standardele (alarme, copertine, role, etc.)
  • Echipamente şi accesorii
  • Sănătate şi wellness incluzând toate soluţiile pentru Spa, Hamam, etc.,
  • Servicii oferite de firme de consultanţă, producători.

INFORMARE, FORMARE ŞI SOLUŢII PENTRU PROIECTE DE PISCINE SI SPA PUBLICE


Aqualie este singura expozitie din Franţa dedicată proiectarii, construcţiei, renovării şi dotării de bazine de înot pentru public, centrelor acvatice şi a zonelor de wellness.
Aqualie reuneşte toate soluţiile special concepute pentru actorii din industria de agrement acvatic şi wellness, de la concepţia până la exploatarea proiectului, trecând prin construcţia, echiparea şi gestionarea spaţiilor de divertisment acvatic în siguranţă.

În paralel cu expoziţia Aqualie are loc al 12-lea Congres Aqualie pentru piscinele cu public şi de parcuri acvatice de recreere precum şi a treia Reuniune de Welness Aqualie ce oferă un bogat program de conferinţe special concepute pentru a satisface aşteptările proprietarilor de proiecte de centre acvatice sau Welness.





ÎNFRUMUSEŢAŢI ÎMPREJURIMILE PISCINEI DUMNEAVOASTRĂ, PUBLICE SAU PRIVATE


Complement indispensabil al saloanelor PISCINA şi Aqualie, salonul Wellgreen se adresează instalatorilor de piscine, peisagiştilor, specialiştilor şi comunităţilor care caută noi idei şi doresc să creeze şi să amenajeze locurile din împrejurul piscinei. Wellgreen reuneşte o gamă largă şi variată de soluţii de amenajări exterioare, mobilier, echipamente de joaca gonflabile, iluminat, etc. pentru o mai bună proiectare a spaţiilor în ceea ce priveşte confortul, estetica si respectul pentru mediu.




Nu rataţi în curând întâlnirile profesioniştilor în piscine, ai reprezentanţilor autorităţilor locale şi domeniului privat, arhitecţilor, peisagiştilor, distribuitorilor şi tehnicienilor.