AppwPrima Asociatie Patronala pentru Piscine si Wellness din Romania functioneaza din Iunie 2009.

Piata de piscine si wellness in Romania a luat vizibil amploare in ultimii ani. Numarul comenzilor a crescut, iar clientii au devenit din ce in ce mai exigenti in ceea ce priveste constructia unei piscine, fie ca este vorba de una rezidentiala sau publica. Numeroasele saloane specializate din strainatate au educat mai mult publicul si au creat conditiile pentru necesitatea unei mai bune organizari a pietei din acest sector.

Pentru a intampina standardele europene si a se ridica la nivelul exigentelor clientilor, un grup de societati care activeaza in proiectarea, construirea, instalarea si intretinerea de piscine, saune, spa precum si in comercializarea de echipamente si accesorii aferente au creat APPW - Asociatia Patronala pentru Piscine si Wellness.

Prin intermediul Patronatului vor fi urmarite atat interesele comune ale membrilor in relatie cu autoritatile statului sau cu sindicatele precum si interesele beneficiarilor serviciilor oferite de companiile membre.

De asemenea, APPW este platforma pentru dezvoltarea si eficientizarea activitatilor membrilor. Asociatia isi propune sa promoveze concurenta loiala, furnizarea serviciilor de consultanta si asistenta de specialitate precum si formarea fortei de munca din aceasta industrie.

Cristina GrigorescuAsociatia este condusa de “Consiliul Director”, ales pentru doi ani de catre membrii AAPW. Acesta este format, in prezent, din cinci persoane: Cristina Grigorescu (Presedinte) Kiss Csaba Iuliu (Vicepresedinte), Moroianu Serban (Vicepresedinte), Obreja Valentin (Vicepresedinte) si Curca Sorin (Secretar).

APPW are in prezent 20 de membri la nivel national, iar sediul central se afla in Bucuresti.

“Prin intermediul acestei Asociatii Patronale pentru Piscine si Wellness s-a facut un pas important pentru dezvoltarea si organizarea sectorului de piscine si wellness din Romania. Suntem deschisi la intitativele oricarei companii care doreste sa ni se alature in acest demers de a sustine si dezvolta piata de profil din Romania.”
afirma Cristina Grigorescu – Presedinte APPW.Membrii fondatori ai Asociatiei Patronale pentru Piscine si Wellness:


1. ALITERRAKVA S.R.L.
2. ALPHA NAUTIC S.R.L.
3. AQUA THERM S.R.L.
4. CHEMOFORM ROMANIA S.R.L.
5. DINOTEC CONSULT S.R.L.
6. DITCO IMPEX S.R.L.
7. EMBITEH GRUP S.R.L.
8. GOLDEN MERMAID PISCINE S.R.L.
9. HYDROLINE S.R.L.
10. HOBBIT INTEGRAL RO S.R.L.
11. INGO PISCINE S.R.L.
12. KASTA METAL S.R.L.
13. KIRUCOM GROUP S.R.L.
14. PISCINE S.R.L.
15. PISCINE VIDOR S.R.L.
16. POOL CONTROL S.R.L.
17. PROLITEH GRUP S.R.L.
18. RESING S.R.L.
19. SORGETI S.R.L.
20. SPERANTA CLUB IMPEX S.R.L.

Comunicat de Presa - Bucuresti, 14 septembrie 2009