Pool cover

 

 

Rudy Lange

Rudy Lange

Un producător belgian renumit pentru că oferă cea mai înaltă calitate disponibilă pe piaţă din 1990.

 

Fiind foarte activ şi ocupându-se de o clientelă exigentă, POOL COVER este producătorul ideal capabil să asigure o producţie « personalizată». Fiecare acoperitoare pentru piscină este în mod minuţios studiată împreună cu viitorul proprietar al acesteia înainte de lansarea în producţie.

 

Înaintea fabricării, departamentul nostru de design va ţine seama de poziţia geografică a amplasamentului unde va fi instalată acoperitoarea pentru piscină. Astfel, pentru dimensiuni identice, acoperitoarea pentru piscină care va fi instalată în Nisa va fi în mod fundamental diferită de cea care va fi instalată în Austria sau în Suedia…

 

În ceea ce priveşte cazul special al colectivităţilor şi campingurilor, acoperitoarea pentru piscină va trebui să fie în conformitate cu cele mai ridicate standarde actuale astfel încât să respecte legile în vigoare: EUROCOD.  De ex. rezistenţă la rafalele de vânt care suflă cu o viteză de 190 km/h (+ 50% pentru marja de siguranţă) în zona de coastă. Adică aproximativ 300 km/h !

Iso 9001

 

Termenele de livrare şi tarifele sunt întotdeauna respectate. POOL COVER are certificat de agreere ISO-9001 pentru respectarea adecvată a proceselor de producţie (înaintea fabricării, în timpul şi după instalare).

 

POOL COVER livrează zilnic în Franţa, Elveţia, Benelux, Germania, Austria, Olanda, Marea Britanie, Suedia. În restul lumii, la cerere.

 

POOL COVER livrează la momentul de faţă peste 5000 de acoperitoare pentru piscine la nivel mondial.

 

Pool Cover