aquanale Salonul internațional aquanale, care își va deschide porțile pentru următoarea ediție între 7 și 10 noiembrie, înregistrează deja nu doar rezervări mai numeroase față de perioada similară a ediției precedente, dar și suprafețe de expunere mult mai importante.

 

Organizatorii preconizează că în toamnă, la Köln, vor găzdui în jur de 320 de întreprinderi expozante, care vor reprezenta mai mult de 25 de țări.
 

FSBCa de obicei, salonul va avea loc în paralel cu FSB, salonul internațional pentru echipamente destinate zonelor de agrement, centrelor sportive și piscinelor publice.

 

În plus, aquanale va propune, așa cum a făcut la fiecare ediție, un program de evenimente foarte mobilizatoare, în special pe parcursul celui de-al VII-lea Forum internațional al piscinelor și echipamentelor pentru wellness.

 

Începând cu 2017, vor fi tratate mai multe subiecte relevante pentru domeniul piscinelor, saunelor și al spa-urilor dintr-o perspectivă internațională mult mai ambițioasă.

 

 

Forum

 

Pentru prima dată, inovațiile deosebite vor fi prezentate într-un format expozițional special, „Hot spots Innovation, Material and Technology”, pentru a le scoate mai bine în evidență.