In dorinta noastra permanenta de a aduce in lumina „PISCINA” am hotarat ca anul acesta sa punem in practica o idee mai veche, care-si astepta randul in buzunarul nostru cu idei : un concurs de piscine.

Un argument in plus pentru lansarea acestei initiative l-a constituit si afilierea APPW la EUSA (Uniunea Europeana a Asociatiilor de Piscine si Spa) in primavara acestui an. Si EUSA organizeaza un concurs de piscine la nivel international, concurs in care sunt inscrise lucrari premiate la fazele nationale. In concluzie, pentru a putea participa anul viitor la concursul european, trebuie sa ne desemnam mai intai castigatorii locali.
 


       APPW
 


Speram ca „Premiile APPW” sa devina in timp o adevarata traditie. Acest concurs se adreseaza constructorilor de piscine membri APPW si vor fi premiate, pe anumite categorii, cele mai frumoase piscine executate pana acum de dansii. Dorim sa incununam munca, viziunea, profesionalismul celor din bransa noastra, si sa incurajam proiecte deosebite, oferindu-le astfel un motiv de mandrie castigatorilor.
Evaluarea lucrarilor va fi facuta de specialisti care prin formarea, competenta sau experienta acumulate isi pot exprima o opinie pertinenta si obiectiva asupra aspectului estetic al lucrarilor concurente. Juriul va alege castigatorii Aurului, Argintului si Bronzului pentru fiecare categorie in parte, iar premiile vor fi decernate in cadrul unei Gale festive ce va avea loc intr-o locatie selecta din Bucuresti.
Dar o preocupare permanenta a noastra este si interactiunea cu publicul larg. De aceea vom acorda si un “Premiu de popularitate”, care va fi atribuit pe baza voturilor exprimate de catre public, direct in pagina de concurs. Orice vizitator al paginii de concurs va putea sa voteze piscina preferata.
Dupa cum veti constata si dumneavoastra, preferintele constructorilor s-au indreptat catre piscinele exterioare, piscine a caror pondere este mult mai mare in Romania in raport cu a celor interioare.
 

APPW

Intrati pe site-ul nostru www.appw.ro , accesati pagina de concurs si incepeti sa va stabiliti preferatele.

Este important sa stiti ca puteti vota mai multe piscine, asta daca nu va puteti decide la o singura preferata, iar premiul va fi acordat proiectului votat de cele mai multe ori, indiferent de categoria din care face parte.


 

 

 

 

 

Tineti cont de faptul ca prin optiunea facuta veti contribui la alegerea castigatorului Premiului de popularitate, un premiu exclusiv al publicului cititor.