Espn POOL EXPO 2012, care s-a desfăşurat în perioada 2-5 mai 2012 la Istanbul, a fost unul dintre saloanele frumoase şi reuşite ai acestei primăveri. A fost organizat de Hanovre-Messe A.Ş. Sodeks Fuarcilik la Istanbul, la cel mai mare centru expoziţional din regiunea Eurasia.

În paralel cu saloanele ISK SODEX, am avut posibilitatea de a urmări defilarea a numeroşi vizitatori şi din alte sectoare: instalaţii de încălzire, instalaţii tehnico-sanitare…


Realizată cu susţinerea UHE, Asociaţia Profesioniştilor Piscinei din Turcia, această ultimă ediţie s-a bucurat de participarea a 65 de companii din 5 ţări diferite şi a acoperit o suprafaţă totală de 3 150 m². Potrivit organizatorilor, acest mare eveniment a primit peste 6 400 de vizitatori naţionali şi internaţionali.
 

See slideshow

Slideshow

 

EuroSpaPoolNews – partenerul media oficial al manifestării – care mai fusese deja de două ori la un salon de piscine şi spa-uri la Istanbul, a expus pentru prima dată. O altă premieră a reprezentat-o ediţia în limba turcă a publicaţiei JUSTE LIEN. S-au distribuit gratuit aproape 2 000 de exemplare în cadrul salonului, iar expozanţii prezenţi s-au arătat foarte încântaţi de posibilitatea de citi în limba lor informaţiile şi noutăţile publicaţiei noastre.


Am remarcat o foarte bună calitate a standurilor, unele fiind de-a dreptul impozante. Întreg salonul s a distins printr-o ambianţă plăcută, iar noi am fost deosebit de bine primiţi de către Asociaţia UHE, de preşedintele şi vicepreşedintele acesteia.


Având sprijinul guvernului turc, salonul POOL EXPO 2012 joacă un rol esenţial în comerţul naţional şi internaţional în domeniul piscinei, al saunei şi al sectorului spa-urilor, iar potrivit organizatorului, acest lucru va permite crearea de noi relaţii de afaceri pe plan intern şi internaţional.

 

Loïc BIAGINI pentru EuroSpaPoolNews

 

Tum Plastik AstralPool
Meta Havuz Arites
Er Kalip Zodiac